AA INTERVIEW bij La Vida Intrauterina – 2016 ES

   

Met grote vreugde kondigde ik op maandag 21 maart 2016 de afronding aan van een lang en diepgaand interview met de Nederlandse Embryoloog Dr. Jaap van der Wal. Het was een eer om hem te interviewen, uitgebreid met hem te praten en te genieten van zijn wijsheid. Nu gaan we het werk van de audiovisuele postproductie doen en over een paar maanden zal het gesprek in de originele versie in het Engels met Spaanse ondertiteling worden gepubliceerd. Bedankt, Jaap, en aan het hele team dat dit mogelijk heeft gemaakt! Het interview werd opgenomen in Barcelona in het Midline Instituut, een goed referentiecentrum op het gebied van de genezing van shock en trauma in het prenatale en perinatale leven.

Interview – Jaap presents The Embryo in Us  (Spanish subtitles)

Con mucha alegría os anunciamos la realización el pasado lunes 21 de marzo 2016 de una larga y profunda entrevista al embriólogo holandés Dr. Jaap van der Wal. Fue un honor entrevistarlo, charlar extensamente con él y disfrutar de su sabiduría. Ahora vamos a hacer el trabajo de postproducción audiovisual y en unos meses la colgaremos, estará en versión original en inglés con subtítulos en español. ¡Gracias Jaap y a todo el equipo que lo ha hecho posible!
La entrevista se grabó en Barcelona en Midline Institute, un buen centro de referencia en el campo de la sanación del shock y trauma prenatal y perinatal.

Lidia Estany – La VIda Intrauterina

Read More? Open the link to the blog of Lidia or to her facebook page
Leer más? Abra el enlace al 
blog of Lidia or to her facebook page